• Tom deed Korfbalmasterz met succes; gebruik de vakantietijd ook nuttig!

  17 jul 2020 Beheerder
 • Hoogste tijd om weer eens het verplichte Spelregelbewijs in beeld te brengen. Waarom?

  Wel, enerzijds is er weer een nieuwe jaargang van B-jeugd, die aan de slag moet om te zorgen dat ze voldoende spelregelkennis hebben om extra plezier aan onze sport te kunnen beleven. Maar anderzijds hebben we nog wel een paar 'openstaande posten' van de voorgaande jaargangen en van wat junioren en senioren. Tijd om het weer op te pakken dus!

  Tom Huijgen benutte de vakantietijd goed en is deze week geslaagd. Gefeliciteerd, Tom! Wie volgt???

  Je kunt eerst eens 'de spelregels in heldere taal' van het programma Korfbalmasterz eens goed doornemen, zodat je weet wat de basis is. Vervolgens kun je uitgebreid oefenen en als je denkt klaar te zijn voor het digitale examen, dan kun je inloggen op het examenprogramma.

  Dat inloggen gaat simpel op basis van je bij Sportlink bekende gegevens. De praktijk heeft ons echter geleerd, dat er één klein hobbeltje kan zijn. Er wordt gevraagd om je bij Sportlink bekend e-mail-adres, maar als dat er nog in staat van de tijd dat je als lid werd aangemeld, dan kan het zijn dat het nog een oud adres is. Als je dus tegen een probleempje aanloopt, stuur dan even een mailtje naar de redactie en wij zorgen dan dat het in orde komt.

  Alle leden kunnen meedoen, maar als je com petitie speelt in de senioren, A-jeugd of B-jeugd, dan is het Spelregelbewijs een verplichting. Het KNKV wil, net als veel andere sportbonden met Voetbalmasterz, Handbalmasterz enzovoort, zorgen voor een zo goed mogelijke regelkennis en zo weinig mogelijk gemiep richting scheidsrechters. Dan blijft het voor iedereen leuk!

  Hoe je kunt beginnen? Ga met een simpele klik naar KORFBALMASTERZ.NL en je kunt aan de slag.

  Voor vragen stuur je een mailtje aan Maaike Doeves of de redactie.

  Veel succes!

   

  .