• Regeling verplichte diensten voor leden

 • Vele handen maken licht werk!

  Bij onze vereniging moeten veel werkzaamheden gedaan worden in onze kantine (bardienst, schoonmaak) en tijdens de competitie op het veld en in de zaal (veld- en zaalwacht, velden uitleggen). De ledenvergadering vindt dat ieder spelend lid daaraan op gelijke wijze moet bijdragen, tenzij het lid reeds als vrijwilliger minimaal 20 uur per jaar een taak verricht. 

  Je vindt de regeling met een klik hier!

  Leden kunnen zelf bepalen wanneer zij een verplichte dienst invullen. Wel hanteert de commissie een aantal 'deadlines' voor de inschrijving. Leden worden hierover aan het begin van elk seizoen geïnformeerd via de website. De deadlines worden gedurende het seizoen ook aangekondigd.

  De handleiding voor het intekenen op de diensten vind je met een klik hier 

  BARDIENST VERGETEN? OEPS, DAT KOST JE...

 • Contact

  Voor vragen over de ledendiensten kun je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator: 
  Cecilia van Dalen
  E-mailadres 

  Specifieke vragen over vervangers kunnen ook gesteld worden aan de dames achter de bar-organisatie en dat zijn Brenda Klappe en Lenie Bakker.
  E-mailadres 

   

 • Vervanging regelen

   Komt de voor jou ingeplande dienst niet goed uit? Regel dan zelf een vervanger! Het is niet mogelijk de dienst 'terug te geven'. Wel kun je iemand uit de vervangploeg vragen jouw dienst voor €25,00 over te nemen. Laat wel duidelijk zijn, dat deze mensen niet verplicht zijn een dienst over te nemen; alleen als het hen uitkomt, past, schikt nemen ze een dienst over.


  In het geval niemand jouw dienst wil overnemen, blijft het dus jouw dienst.

  De betaling van de € 25,00 regel je onderling met jouw vervanger. De vereniging heeft alleen een vervangploeg geregeld en stapt er verder tussenuit.

  En tenslotte geef je even door aan horeca@koogzaandijk.nl door wie en wanneer je vervangen wordt, zodat duidelijk is dat de dienst in mindering gebracht moet worden op jouw verplichting.

 • De vervangpoule

   We hebben de gegevens hieronder op een rijtje gezet.  

     
  Luna Boerhout tel. 06 28 43 15 09
     
  Carla Geurdes tel. 075 - 628 93 91
     
  Ellis Geusebroek tel. 06 47 46 04 51
     
  Tim Huijsman tel. 06 10 32 15 48
     
  Femke Kraaijvanger tel. 06 46 29 80 83
     
  Monique van der Linden tel. 06 13 08 15 69
     
  Maaike Mandjes tel. 06 20 92 66 14
     
  Ria van Nooij tel. 075 - 628 92 47
     
  Priscilla Oudega
  tel. 06 12 17 76 15
     


  Met een klik op hun naam verschijnt een e-mail-mogelijkheid of je kunt ze natuurlijk ook even bellen. Laten we met z’n allen weer even de schouders er onder zetten en dan komt er weer een mooi seizoen aan!