• Update van 27 juli:

  Sanne en Gerben zijn toegevoegd aan respectievelijk het 8e en het 7e.

   

  Oorspronkelijk bericht van 14 juli:

  Het heeft weer bloed, zweet en tranen gekost om de senioren-opstellingen voor het nieuwe seizoen rond te krijgen. We hebben voor het volgende seizoen op dit moment 10 seniorenteams voor 2020/2021.  

  Het was weer een flinke uitdaging voor ons als TC om iedereen het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Mede door het ontbinden van KZ 6 van afgelopen jaar en de onduidelijkheid over de eventuele afvallers van KZ 3  moest er geschoven worden en dan hebben we natuurlijk nog de instroom van de ''jonkies'', een groot deel van hen zal het gat in KZ 6 opvullen. Of er nog mensen afvallen vanuit KZ 3 is op dit moment onbekend, dus of er nog eventueel doorgeschoven gaat worden zullen we tegen die tijd in overleg met de betreffende mensen en aanvoerders bekijken.   

  Voor de jonkies is alles natuurlijk nieuw in de senioren, zeker ook omdat je in de senioren veel meer eigen verantwoordelijkheid hebt, want er is vaak geen coach en een aantal teams traint gezamenlijk.

  Je kunt op het veld (dus niet in de zaal) als er ruimte is ook apart of extra trainen met je team als je dat onderling afspreekt. Daarnaast moet je indien je niet kunt spelen afzeggen bij de aanvoerder, die dan voor een vervanger zorgt.

  Ben je nu een overkomende junior en heb je vragen, stuur die dan naar sentckoogzaandijk@gmail.com (natuurlijk kun je ook een TC-lid aanspreken), al is het alleen maar om in de app groep van je nieuwe team te komen.

  Voor de breedtesport-teams wijzigt er niet veel qua opstellingen, behalve dat een groot deel van KZ 8 van vorig jaar naar KZ 6 is geschoven en natuurlijk ook dat een dame als heer mag spelen en vice versa. Maar de inval-bereidheid binnen de breedtesport is gelukkig groot en het zal dus zelden nodig zijn om van deze regel gebruik te maken.

  Tijdens het opstellen en indelen van de teams zijn wij dan ook zeker niet over één nacht ijs gegaan en hebben regelmatig contact gehad met de betrokken TC's, huidige aanvoerders en in sommige gevallen met leden persoonlijk. Wij hopen natuurlijk dat iedereen zich kan vinden in de indeling en dat er volgend seizoen weer met veel plezier ''de hobby'' uitgeoefend gaat worden zonder Corona- onderbreking dit keer.

  Mochten er naar aanleiding van de opstellingen toch vragen, opmerkingen e/o suggesties zijn dan kunnen deze per e-mail sentckoogzaandijk@gmail.com kenbaar gemaakt worden. Deze zullen dan bekeken en besproken worden door de Senioren TC voordat wij hierop reactie zullen geven. Ook kan er door de vele verschuivingen en eventueel niet aangekomen aan en/of afmeldingen een foutje ingeslopen zijn; dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

  Rest ons voor nu niets meer dan iedereen een hele prettige korfballoze vakantie toe te wensen, geniet ervan !

  Senioren TC
  Niels Voorneveld en Maurice Gruijs